FORM OCH PRESTATION

Form & Prestation


Jag ger dig förutsättningarna för en aktiv och hälsosam livsstil.


Form & prestation grundades 2006 och har sedan dess erbjudit tjänster inom området livsstil, hälsa och träning.


Målet och drivkraften är tydligt. Att förse kunder och uppdragsgivare med de bästa förutsättningarna för god fysisk och psykisk FORM, och möjligheten att PRESTERA väl i sporter, äventyr och livet i största allmänhet.


Företagets hörnstenar är utbildning, föreläsningar, rådgivning och träning.Mikael Svensson


Jag har arbetat heltid med träning och livsstilsförändringar i mer än två decennier. Till en början i Halmstad där jag är född och uppvuxen, och därefter i Stockholm under åren 2006 till 2022.
Nu är jag tillbaka i Halmstad med mängder av erfarenheter och ett enormt kontaktnät över hela Sverige. Genom åren har jag tränat både motionärer och flertalet idrottare på både elit- och amatörnivå.


Utöver arbetet som tränare ingår jag också i The Academys utbildningsteam, som är en av Sveriges ledande skolor för personliga tränare.
Jag anlitas regelbundet som föreläsare av företag och andra verksamheter med intresse för livsstil, hälsa och träning.Filosofi


Mitt intresse för träning, hälsa och att få mina kunder att närma sig sin genetiska potential är stort. Kvalitet och helhetssyn är något som alltid prioriteras.
Med träning och en hälsosam livsstil kan vi skapa goda förutsättningar för idrotten, äventyret och livet i största allmänhet. Både i nuet och för framtiden.


Jag lutar mig i huvudsak åt den samlade forskningen samtidigt som jag är en gnutta nyfiken med en strävan att alltid ligga i framkant.

För att vara en bra tränare och hälsoinspiratör behöver man brinna för sitt yrke och arbetet med människor. Man måste ha god kunskap om kroppens funktioner både fysiskt och psykiskt. Att kunna tolka och anpassa sig till olika situationer och varje individs personliga förutsättningar är ett kännetecken för en framgångsrik tränare. Det här är kvaliteter som jag anser mig ha.Egenskaper


Jag ser mig själv som en mycket noggrann och allsidig tränare och jag håller mig ständigt uppdaterad och vidareutbildar mig regelbundet. Jag försöker att inte krångla till saker utan håller det mesta enkelt, pedagogiskt och genomförbart.
Kunskap är ett livslångt projekt och jag ser mig aldrig som fullärd eller specialist inom något område utan är alltid intresserad av att utvecklas och lära mig nya saker.
Kombinationen av lång yrkeserfarenhet, kompetens och helhetssyn ser jag som en stor fördel rent kvalitetsmässigt.

Jag är också FRISK-licensierad vilket bevisar att mina kunskaper motsvarar eller överstiger de krav som Almega Friskvårdsföretagen bedömer att en personlig tränare ska besitta för att effektivt kunna hjälpa människor på ett säkert sätt.Kontakt


micke@formochprestation.se